Palvelut yrityksille

Pikakuljetus

Äkillinen kuljetustarve? Soita meille! Teemme parhaamme saadaksemme kuljetuksesi liikkeelle heti. Runsaan kalustomme joukosta löytyy ratkaisuja niin isojen kuin pienempienkin kuljetusten suorittamiseksi. Valikoimaamme kuuluu pakettiautoja, lämpösäädeltyjä kuorma-autoja, kyljestä lastattavia autoja – jopa vaarallisten aineiden kuljetus onnistuu! Kaikki kuorma-automme on varustettu vähintään takalaitanostimella.

Soita ja tilaa – 0400 633 663 !

Kertakuljetus

Runsaasta kalustostamme löydämme ratkaisut niin isoihin kuin pienempiinkin kuljetuksiin. Valikoimaamme kuuluu pakettiautoja, lämpösäädeltyjä kuorma-autoja, kyljestä lastattavia autoja – jopa vaarallisten aineiden kuljetus onnistuu! Kaikki kuorma-automme on varustettu vähintään takalaitanostimella.

Ennakkoon tiedossa oleva kuljetus optimoidaan aina mahdollisimman tehokkaaksi, joten hinnoittelemme jokaisen toimeksiannon erikseen. Mikäli kuljetustarpeesi on toistuva, mainitse siitä tarjouspyynnössä. Tällöin voimme laatia sinulle sopimushinnaston.

Kumppanuus

Kuljetuskumppanina olemme luotettava ja vakavarainen toimija, joka pyrkii aina parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

Yhteistyö kanssamme on juuri niin kattavaa kuin haluat. Laajimmillaan voimme hankkia yhden tai useamman sähkökuorma-auton, joka teipataan yrityksesi tunnuksin.

Hyvä yhteistyö vaatii aina laajemman tiedonvaihdon, jossa kartoitamme huolellisesti kuljetustarpeesi ja ympäristövaatimuksesi, ja teemme mahdolliset kalustoinvestoinnit vasta sen jälkeen. Henkilökuntamme toimii arvojesi mukaisesti ja heidän työasussaan voi välkkyä sinun logosi. Meidän kanssamme kaikki on mahdollista! Täytä alla oleva lomake, niin keskustellaan!

Täytä alla oleva lomake, niin keskustellaan!

24/7

päivystys

55

ajoneuvoa liikenteessä

~ 90

työntekijää

1

avoin työpaikka