Kuulumisia Tredun logistiikkapäivältä

15.09.2023

Tredu järjesti 29.08.2023 tapahtuman, jossa me työnantajat kohtasimme alan opiskelijoita messutunnelmissa. Me ED-Logistiikalla varauduimme oppilasvirtaan laatimalla opiskelijoille pienen teoriakokeen, sillä mitä muuta oppilaat muka haluavat tehdä? Ei vaiskaan, oli meillä karkkia ja kyniäkin.

Koe

Kokeessa testattiin annetun tiedon ymmärtämistä ja sen soveltamista rahdinkuljettajan arjessa. Kaikki vastaukset siis löytyivät kokeen yläkulmassa olevan QR-koodin takaa. Vastaava QR-koodi löytyy meillä joka autosta.

QR-koodi oli linkki Silmu Softwaren järjestelmään, johon olemme koonneet autojemme tietoja, esim. suurin sallittu kokonaismassa, kantavuus, ulkokorkeus, korin sisämitat sekä tiedot kaikista lisävarusteista, kuten takalaitanostimesta. Näillä tiedoilla kokeen pystyi ratkaisemaan.

Koesuorituksia oli hieman alta sata ja heistä 38 sai kaikkiin kohtiin oikean vastauksen. Hyvä te! Meiltä laadittiin jokaiselle kokeen suorittaneelle todistus hyvästä suorituksesta. Tekeillä on myös pieni tuotearvonta…

Messutunnelmissa

Paikalla oli paljon pirkanmaalaisia kuljetusalan toimijoita.
ED-Logistiikan pisteellä koesuorituksia valvoivat vasemmalta oikealle Maksim Ryjenko, Lassi Lahti & Arto Telenius.